0

Houtlook tegels

Wilt u een vloer met een warme en natuurlijke uitstraling, maar wel het praktische voordeel van tegels? Kies dan voor tegels met een houtlook! Daarmee creëert u een landelijke sfeer dat in elk interieur past. Naast het charmante uiterlijk door het houtmotief bent u op die manier ook verzekerd van de veilige anti-slip afwerking. En de tegels zijn in verschillende kleuren en motieven te krijgen!

De voordelen van keramisch parket

Keramisch parket heeft veel voordelen in vergelijking met een echte houten vloer. Ten eerste vergt een houtlook tegel veel minder onderhoud dan een houten vloer. Schuren, lakken en in de was zetten is niet meer nodig. Daarnaast is het kras- en slijtvast, vlekbestendig en heeft het een natuurlijke uitstraling. Ten slotte is keramisch parket ook enorm geschikt voor de badkamer en kan het prima gecombineerd worden met vloerverwarming.

Voegmiddel

U denkt er misschien niet gelijk over na, maar het voegmiddel dat u kiest, is ook erg belangrijk. Met de juiste kleur voegmiddel zorgt u namelijk voor een mooie afwerking van keramisch parket. Met een kleur die dicht bij uw keuze houtlook tegel past, valt de voeg bijna niet op, wat een erg mooi effect geeft. Bekijk de ruime keuze in voegproducten hier.

Kom naar onze winkels!

Komt u er online niet uit? Geen probleem! Kom langs in één van onze winkels of neem contact op met de klantenservice. Zij helpen u graag verder.