Ga naar hoofdinhoud
0

Verschillende hexagon tegels

Bij Badkamerwinkel.be vindt u veel verschillende soorten hexagon tegels. Het formaat tegel kan het verschil maken in de badkamer. Wilt u een moderne look in uw badkamer dan raden wij u aan om voor grote tegels te kiezen. Wilt u een klassiekere sfeer creëren dan passen kleine tegels hier weer mooier bij. Naast verschillende afmetingen bieden we u ook verschillende kleuren tegels zoals zwart, wit en grijs. Maar ook fellere kleuren waaronder blauw en groen. Zo kunt u altijd wel een tegel vinden die perfect bij uw badkamer past!

Hexagon tegels combineren

Hexagon tegels kunt u zowel op de vloer als de wand plaatsen. Kiest u voor hexagon vloertegels, dan is het mooi om hier rustige muren bij te kiezen. Dit steekt af en op deze manier valt de unieke vloer nog meer op! Wilt u de zeshoekige tegels op de wand plaatsen? Dan raden wij u aan goed te kijken naar de soort tegel die u hier bij kiest. Door verschillende patronen en reliëf in bepaalde tegels kan dit net te druk worden met de vrolijke wandtegels. U kunt in dit geval het beste kiezen voor een vloer zonder reliëf en niet te veel patronen.

Kies de juiste tegels

Bent u er nog niet helemaal over uit welke tegels het beste in uw badkamer passen? Neem dan gerust contact op met onze sanitair adviseurs via +3178480555. Wij helpen u graag!