0
Momenteel is het druk bij onze klantenservice. Wij doen ons best om zo snel mogelijk te reageren.

Tegels

Badkamertegels

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste badkamertegels? Wij helpen u graag met het kiezen van het juiste product. We staan voor u klaar!

Mozaiek tegels

Badkamerwinkel.be beschikt over een ruim assortiment tegels. Een tegel heeft een grote invloed op uw badkamer. Het uitzoeken van een geschikte tegel voor uw badkamer is dan ook een lastige klus. Heeft u advies nodig? Raadpleeg dan ons advies over tegels of neem contact op met onze klantenservice.

Advies over badkamertegels | Advies over vloertegels | Advies over wandtegels

Badkamertegels

Badkamertegels bepalen voor een groot gedeelte de sfeer in uw badkamer. Daarom gaat u niet over één dag ijs met het uitzoeken van de badkamertegels. Bij Badkamerwinkel.be vindt u een compleet en ruim assortiment wandtegels, vloertegels, maar ook het mooiste mozaïek, zodat u ook leuke accenten kunt maken in uw badkamer.

Tegelinspiratie

Tegels zijn er in allerlei kleuren, maten en patronen. En dat is maar goed ook! De meeste mensen kiezen toch wel voor de neutrale tinten, zoals wit, zwart en grijs. Deze tinten geven een mooie basis, maar het is ook erg mooi om deze te combineren met kleurrijke tegels of juist tegels met een natuurlijk uiterlijk, zoals houtlook tegels. Maar wat te denken van speelse accenten, zoals mozaïektegels achter het meubel of in een nisje, maar u kunt ook een mooi effect aanbrengen met stroken in verschillende afmetingen voor het bad.

Bestel ook alle tegels online bij Badkamerwinkel.be

Bent u die handige doe-het-zelver en bent u tevreden met uw tegelkunsten? Koop dan alle spullen om uw badkamer te betegelen online, zodat alles gemakkelijk bij u thuis wordt bezorgd en u goed voorbereid kunt starten met het betegelen van uw badkamer. Wat heeft u nodig voor de tegelklus? De juiste tegellijm, het juiste voegmiddel en de ideale tegelkruisjes, maar natuurlijk ook de tegels die u graag wilt in uw badkamer. Uiteraard kunt u altijd contact met ons opnemen voor advies over tegels en toebehoren.