0

Bij Badkamerwinkel kun je de ideale badkamer ontwerpen met onze eigen 3D ontwerptool. Door middel van 3 stappen kun je de ruimte inrichten met het gewenste sanitair en heb je in enkele minuten al een 3D beeld van je eigen badkamer.

Hoe ontwerp je een badkamer?

Stap 1: Ruimte selecteren
Kies een ruimte die overeenkomt met je eigen badkamer en vul de afmetingen van je badkamer in.

Stap 2: Ruimte inrichten
Aan de linkerzijde staan alle soorten en maten sanitair. Klik op een sanitair item en sleep de gewenste elementen in de badkamerplattegrond. Door op het 'i' element te klikken, kun je afmetingen van het artikel aanpassen. Op deze manier kun je de badkamer helemaal naar wens inrichten. Tip: Maak de badkamer zo compleet mogelijk om het 3D beeld zo realistisch mogelijk te maken.

Stap 3: Ruimte betegelen
Tik op een tegelbord of sleep het tegelbord in de ruimte om de badkamer te betegelen. Nu kun je de badkamer met de muis heen en weer bewegen voor het 3D effect. Ook kun je met het oog element het bovenaanzicht of de nachtmodus zien.

Vervolgstap
Als je helemaal tevreden bent over je badkamer ontwerp, kun je de afbeelding opslaan door op rechtermuisknop te klikken en op 'afbeelding opslaan' te klikken. Ook kun je de pagina afdrukken door buiten het kader op de rechtermuisknop te klikken en op 'afdrukken' te klikken.

Ontwerp hulp

Het ontwerpprogramma draait op Internet Explorer, Firefox en Google Chrome. Tevens draait het ontwerpprogramma op een Apple-computer een Android tablet en een Apple iPad. Wanneer het programma in de boven genoemde browsers en op een ‘gewone pc’ niet wil starten, neem dan contact op met onze klantenservice.