0

Afvalemmer

Iedereen produceert afval, dus iedereen heeft een afvalemmer nodig. Het is ook handig om een afvalemmer in de badkamer te hebben, dat is namelijk ook een plek waar veel afval geproduceerd wordt. Waar een afvalemmer als doel heeft om uiteraard het afval op te bergen wordt er ook steeds meer gekeken naar het design en het uiterlijk alsmede de kleur. Bij het kopen van een afvalemmer kan je met een aantal dingen rekening houden:

Inhoud afvalemmer

Er zijn verschillende grote afvalemmers. Je maakt een afweging of je gaat voor de handigheid of voor het uiterlijk. Ze hebben allebei hun voor- en nadelen. Als je voor een grote afvalemmer gaat hoef je de zak niet zo vaak te vervangen, maar kost het wel veel ruimte. Een kleinere afvalemmer neemt minder ruimte in beslag maar daarbij zal je wel vaker de zak moeten vervangen. De inhoud van een afvalemmer wordt altijd aangegeven in liters.

Materiaal afvalemmer

Afvalemmers zijn in verschillende materiaalsoorten verkrijgbaar. Bij Badkamerwinkel.be kan je kiezen uit de materialen kunststof, messing en roestvast staal. Tegenwoordig wordt er steeds vaker gekozen voor roestvast staal omdat deze langer mooi blijft dan de kunststof afvalemmer. Een roestvast staal afvalemmer past goed bij een moderne, strakke badkamer.

Vorm afvalemmer

Ook de vorm is belangrijk bij het maken van een keuze voor een afvalemmer. Bij Badkamerwinkel.be kan je kiezen uit ronde en rechthoekige afvalemmers. Het is een kwestie van smaak welke het beste bij jouw badkamer past.