0

Baden

Heb je hulp nodig bij het kiezen van het juiste bad? Wij helpen je graag met het kiezen van het juiste product. We staan voor je klaar!

Vrijstaand bad

In de moderne badkamers van tegenwoordig is bijna altijd een vrijstaand bad te vinden. En niet alleen in badkamers, maar zelfs in slaapkamers zijn tegenwoordig vrijstaande baden te vinden. Er zijn dan ook veel verschillende soorten en maten vrijstaande baden te vinden. Voor iedere bad- en/of slaapkamer wat wils. Een vrijstaand bad staat garant voor heerlijke ontspanning. Op Badkamerwinkel.be vind je de het grootste assortiment aan vrijstaande baden.

Vrijstaande baden vormen

Je kan kiezen voor een vrijstaand bad van het merk Axor, Bette, Villeroy & Boch en nog veel meer. Een vrijstaand bad bij Badkamerwinkel heeft ook verschillende vormen. Zo kan je kiezen uit een ovaal vrijstaand bad of een rechthoekig vrijstaand bad.

Vrijstaand bad in jouw badkamer

De keuze voor een specifiek vrijstaand bad is een belangrijk moment voor je badkamer en voor jezelf. Het vrijstaand bad valt vanwege de omvang namelijk snel op en bepaalt al snel de sfeer of het thema van een badkamer. Niet alleen de omvang maar met name ook het comfort van een vrijstaand bad is zeer bepalend. Hoe mooi een vrijstaand bad ook is, als het ligbad niet lekker ligt dan heb je er nog steeds weinig aan. Het is dan ook belangrijk dat je al jouw wensen omtrent het ligbad van te voren helder heeft. Zo weet je snel welke ligbaden mogelijk interessant zijn voor je. Laat u eens adviseren door één van onze sanitair adviseurs via 078 484042. Zijn staan je graag te woord.