Design producten voor uw badkamer. Het lijkt alleen voor de lucky few betaalbaar, maar niets is minder waar. Duravit heeft in samenwerking met de bekende ontwerper Philippe Starck verschillende series sanitair ontwikkeld. De prachtige series, die voortvloeien uit de samenwerking met Philippe Starck, staan vooral bekend om de elegante en natuurlijke vormen. Wat uw stijl ook is, deze producten passen in iedere badkamer!


 

Duravit in samenwerking met Philippe Starck

Philippe Starck is een veelzijdige bekende Franse ontwerper. Naast ontwerper of designer mag hij zich ook architect noemen. De meeste mensen zullen Starck kennen als interieur designer. Starck heeft naast meubels onder andere ook volledige hotels, boten en restaurants ontworpen. Uiteindelijk werd hij vooral bekend door de inrichting van de privévertrekken van de Franse president François Mitterrand. Inmiddels werkt Starck al bijna 30 jaar samen met Duravit. Zo zijn onder andere de series: ME by Starck, Starck 1, Starck 2, Starck 3, Cape Cod en Starck T ontworpen.


 

Perfecte vormgeving en ideale verhoudingen

De grootste uitblinker van de Starck series is toch wel de gehele ME by Starck collectie. Voor de ME by Starck collectie heeft Starck zichzelf de vraag gesteld wat we nu echt nodig hebben. Alles wat we niet nodig hebben is namelijk overbodig en alles wat overbodig is kan uiteindelijk voorbijgestreefd worden en niet meer relevant zijn. De ME by Starck collectie gaat dan ook alleen om wat we echt nodig hebben.

Vanuit deze gedachte zijn producten ontworpen die vanuit elk perspectief de ideale verhoudingen hebben en tegelijkertijd geschikt zijn om individuele ideeën werkelijkheid te laten worden. De perfect ontworpen vormen domineren de ruimte niet, waardoor er voldoende mogelijkheid is voor uw eigen persoonlijke accenten en inrichting. Wat uw stijl ook is, deze zal makkelijk te combineren zijn met de ME by Starck collectie.ME by Starck wastafels

De wastafels en fonteintjes van ME by Starck hebben een minimalistische uitstraling en voornamelijk elegante vormen. Ze zijn niet pompeus, waardoor ze gemakkelijk in iedere badkamer passen. Aan de wastafels is goed terug te zien wat Starck bedoelt met vormen die de ruimte niet domineren.

De wastafels en fonteintjes van de ME by Starck collectie, beschikken ook allemaal over een ‘WonderGliss’ laag. Deze laag is in het keramiek gebrand en zorgt ervoor dat vuil en kalk zich niet op het gladde oppervlak kunnen hechten. Op deze manier zijn de producten gemakkelijk schoon te maken.

Er is natuurlijk ook gedacht aan kleinere ruimtes. Hiervoor zijn er een aantal compacte wastafels ontwikkeld. Deze zijn minder diep, waardoor deze minder ruimte in beslag nemen.

 


ME by Starck wc’s

De moderne ME by Starck wc's zijn er in verschillende varianten. Ook de toiletten hebben een minimalistisch design en we zien hierin duidelijk natuurlijke vormen terug komen. ME by Starck wc’s, wc-brillen, bidets en urinoirs, beschikken ook over de WonderGliss laag. Bij deze producten is het natuurlijk ook erg belangrijk dat deze gemakkelijk schoon te maken zijn. De ME By Starck collectie bevat staande wc's én wand wc's. Sommige van deze toileten zijn zelfs Rimless, dit houdt in dat het toilet geen spoelrand heeft. Dit is een stuk hygiënischer, door de open rand is de pot namelijk nog makkelijker schoon te maken!

Om het u een stuk makkelijker te maken bevat de ME by Starck collectie ook volledige wc packs. Op deze manier hoeft u niet alles bij elkaar te zoeken en bent u in één keer klaar. De wand wc packs zijn allemaal rimless. Ook hier is de mogelijkheid om eventueel voor een compacte variant te kiezen.

 

Philippe Starck vraagt zich voor de ME by Starck serie af wat u nu echt nodig heeft, wij zijn van mening dat we echt een product van de ME by Starck collectie nodig hebben!


 

Hoogwaardige kwaliteit is de basis van Duravit

Hoogwaardige kwaliteit is al sinds de oprichting de basis van Duravit. Duravit werkt met de laatste technieken en de beste designers. Daarom zijn producten van Duravit naast praktisch, ook nog eens modieus. Ook zijn de productietechnieken van Duravit milieuvriendelijk en door een strenge kwaliteitscontrole blijven de producten ook nog eens erg lang goed. Duravit heeft een erg uitgebreid assortiment. Zo kunt u hier onder andere wastafels, badmeubelen, toiletten, baden en douchevloeren vinden. Binnen al deze categorieën is er ook nog eens ontzettend veel keus. Duravit heeft namelijk veel verschillende soorten series ontworpen, zodat er voor ieder wat wils is!