GROHE op zijn best.

In het ontwerp van de GROHE Atrio collectie staat duurzaamheid voorop. Zowel in vorm als functie. Een optimaal gebruiksgemak gecombineerd met een minimalistisch design dat jaren meegaat. Met de Atrio als toevoeging aan de GROHE SPA-portfolio is er aan de behoefte voldaan om een iconisch design te creëren dat interieurontwerpers, architecten en mensen met visie meer flexibiliteit geeft om het type badkamer te realiseren dat ze voor ogen hebben.


De harmonie van vorm en functie garandeert een indrukwekkende levensduur en stelt gerust in het dagelijks gebruik. Keer op keer. De technische kwaliteit wordt versterkt door het strakke design en de materiaalkeuze, die beide tot in de kleinste details uitgedacht zijn. Met GROHE Atrio zet u een ijzersterke badkamer neer. Ongeacht uw stijl. Want deze collectie leent zich voor zowel een strak en moderne vormgeving, als voor een meer landelijk georiënteerde badkamer.



GROHE Atrio is de oplossing als u gaat voor een elegant leven. Heeft u een zwak voor tijdloos design met een sterk verleden gecombineerd met de perfecte prestaties en gebruiksgemak van hedendaagse technologie dan is de GROHE Atrio de verfijning die u toepast in uw badkamer. De GROHE Atrio collectie geeft uw badkamer een tijdloos karakter en de betrouwbaarheid van hoogwaardige afwerking zoals u gewend bent van GROHE.